Victoria's Secret збираються продати за $1,1 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Victoria's Secret збираються продати за $1,1 млрд

Фондовий ринок
853
Інвесткомпанія Sycamore Partners близька до укладення угоди, в рамках якої до неї перейде контроль над ритейлером нижньої білизни Victoria’s Secret.
Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на джерела.
За його даними, інвестор може придбати частку в 55% Victoria’s Secret у холдингу L Brands, що володіє брендом з 1982 року.
Джерело видання повідомляє, що L Brands продовжить контролювати 45% Victoria’s Secret, вивівши їх в окрему компанію, яка також візьме на себе управління продажами товарів з молодіжної лінійки Pink. При цьому єдиним великим активом самого холдингу L Brands залишиться мережа магазинів парфумерії та косметики, яка працює під брендом Bath & Body Works.
Вартість бренду Victoria’s Secret і активів, що належать мережі, в рамках угоди L Brands і Sycamore Partners оцінюється, за даними WSJ, в $1,1 млрд. Така оцінка свідчить про різке падіння ціни бізнесу, який контролює понад тисячу магазинів, загальна виручка якого за підсумками попереднього фінансового року склала понад $7 млрд, зазначає WSJ.
Після завершення угоди з Sycamore генеральний директор і голова правління L Brands Леслі Векснер, за даними WSJ, покине свій пост. При цьому він залишиться в раді директорів L Brands, а також збереже частки в обох – материнській і дочірній – компаніях. Зараз він володіє 17% L Brands.
Про початок переговорів Леслі Векснера про продаж частки в Victoria’s Secret стало відомо в кінці січня.
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас