Morgan Stanley купить фінансову компанію E*Trade за $13 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Morgan Stanley купить фінансову компанію E*Trade за $13 млрд

Фондовий ринок
784
Інвестиційний банк Morgan Stanley домовився про купівлю американської компанії E*Trade Financial Corp., що надає фінансові послуги, приблизно за 13 мільярдів доларів.
Про це йдеться в повідомленні банку.
Відповідно до умов угоди, акціонери E*Trade отримають 1,0432 акції Morgan Stanley за кожну свою акцію, що еквівалентно 58,74 долара, виходячи з вартості звичайної акції банку за підсумками торгів 19 лютого 2020 року. Завершення операції очікується в четвертому кварталі 2020 року після отримання схвалення регуляторів і акціонерів E*Trade.
Зазначається, що угода дозволить Morgan Stanley істотно зміцнити позиції в сфері управління активами. Як зазначено в прес-релізі, число клієнтських рахунків E*Trade, яка крім іншого надає брокерські послуги, перевищує 5,2 мільйона, обсяг активів під управлінням – 360 мільярдів доларів.
“E*Trade є чудовою нагодою для зростання для нашого бізнесу з управління активами (Wealth Management)”, – зазначив гендиректор Morgan Stanley Джеймс Горман (James P. Gorman). Банк вказує, що наразі він керує активами клієнтів обсягом 2,7 трильйона доларів.
Банк Morgan Stanley був заснований в 1935 році. Оди нз основних напрямків діяльності – довірче управління активами. Фінансова компанія діє на території понад 40 країн.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас