Nissan Navara отримує оновлений варіант N-Guard (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nissan Navara отримує оновлений варіант N-Guard (фото)

Технології&Авто
915
Покупцям нового Nissan Navara N-Guard тепер пропонується вибір з чотирьох кольорів кузова, включаючи новий опціональний відтінок Electric Blue на додаток до чорного, сірого і білого. Оновлений Nissan Navara N-Guard отримує подвійну кабіну і нещодавно оновлену гальмівну систему.
Варіант N-Guard Nissan Navara оснащений 2,3-літровим чотирициліндровим дизельним двигуном потужністю 187 к.с. і крутним моментом 450 Нм в поєднанні зі стандартною 6-ступінчастою механічною коробкою передач або 7-ступінчастою автоматичною трансмісією. Незалежно від обраної коробки передач, система повного приводу встановлюється в стандартній комплектації.
Nissan Navara отримує оновлений варіант N-Guard (фото)
Оснащення Nissan Navara як і раніше досить багате і включає в себе систему інтелектуального екстреного гальмування, інтелектуальні камери, систему Hill Start Assist, а також інформаційно-розважальну систему з 8-дюймовим екраном з підтримкою Android Auto, Apple CarPlay і бездротових оновлень. Салон відрізняється шкіряною оббивкою з синьою прострочкою і підсвічуванням для ніг, що створює відчуття першокласного оздоблення.
Nissan Navara отримує оновлений варіант N-Guard (фото)
“З оновленим виглядом, покращеними можливостями підключення та надійним позашляховим талантом, новий Nissan Navara N-Guard дійсно дозволяє використовувати цей пікап як робочу конячку в будній день і стильний супутник увечері і у вихідні дні”, – сказала Суфіана Елкомрі, генеральний директор підрозділу LCV Nissan Europe.
Nissan Navara отримує оновлений варіант N-Guard (фото)
Nissan почне виробництво оновленого пікапа Navara N-Guard в цьому місяці, а в березні клієнти зможуть розмістити замовлення в будь-якій частині Європи
За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас