Microsoft випустила єдиний додаток Office для Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft випустила єдиний додаток Office для Android

Технології&Авто
1325
Додатки Microsoft Office давно присутні на мобільних пристроях, але досі користувачам доводилося завантажувати і встановлювати Word, Excel і PowerPoint окремо з Google Play Store і Apple App Store. Якщо потрібен не повний пакет, а тільки конкретний додаток, такий підхід має більше переваг. Але в інших випадках така концепція досить незручна, особливо тому, що доводиться завантажувати, встановлювати і оновлювати більш ніж один додаток.
Microsoft, очевидно, прислухалася до побажань і нещодавно опублікувала оновлену версію пакету Office, яка включає в себе всі три додатки, раніше пропоновані окремо. Додаток Microsoft Office наразі пропонується тільки користувачам Android, але з високою часткою ймовірності Microsoft представить його і на iPhone в найближчі тижні.
Офіційного оголошення поки що не послідувало, але в будь-якому разі, опис в Play Store підкреслює мету цього видання: «Додаток Office об’єднує програми Word, Excel і PowerPoint, які ви знаєте і на які покладаєтеся, з новими можливостями, що використовують унікальні переваги телефону для створення більш простого, але водночас потужного додатку Office. Незалежно від того, чи використовуєте ви його в особистих або професійних цілях, додаток Office призначений для виконання роботи на мобільному пристрої».
Технічно додаток Office, що об’єднує офісні програми, також стане в нагоді Microsoft в партнерських відносинах з різними виробниками пристроїв. Наприклад, Samsung попередньо встановлює програми Microsoft Office на свої смартфони Galaxy S.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас