TCL створює телефон з розсувним екраном (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TCL створює телефон з розсувним екраном (фото)

Технології&Авто
871
Китайський виробник мобільних телефонів TCL, відомий в тому числі тим, що виробляв до останнього часу за ліцензією смартфони Blackberry, працює над смартфоном з висувним екраном.
Про це розповідає видання CNET, посилаючись на свої джерела.
Компанія відійшла від ідеї стандартного флагмана з гнучким екраном і вирішила створити пристрій, де екран буде “висуватися” в бік. Ідея полягає в тому, щоб пристрій мав габарити планшета, але займав при цьому набагато менше місця.
Телефон повинні були показати на майбутній конференції Mobile World Congress, в Барселоні, в кінці лютого. Однак, Захід скасували через епідемію китайського коронавірусу. TCL ніяк цю інформацію не прокоментувала.
TCL створює телефон з розсувним екраном (фото)
Концепція висувного екрану полягає в тому, що коли тягнеш смартфон за одну з бічних граней смартфона, екран “витягується” в довжину.
Флагман існує тільки на фотографії і поки що не має робочих екземплярів.
Працездатна концепція розсувного телефону може вирішити відразу кілька актуальних проблем. По-перше, в такий телефон можна встановити велику цільну батарею. Крім того, вийде позбутися від складки, яка утворюється на місці згину у всіх гнучких телефонів.
Судячи з фотографій, зовні новий китайський флагман схожий на TCL 10 Pro, який компанія представила в січні на технологічній виставці CES.
TCL створює телефон з розсувним екраном (фото)
Коли ж тепер вийде новий “висувний” телефон – невідомо.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас