Google Pay став доступним для клієнтів Forward Bank – власників карток МПС VISA International — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google Pay став доступним для клієнтів Forward Bank – власників карток МПС VISA International

Особисті фінанси
36
Forward Bank запропонував сервіс безконтактних платежів Google Pay власникам карток МПС VISA International.
Google Pay – швидкий та простий спосіб сплачувати карткою VISA за товари на послуги в магазинах та онлайн. Для здійснення безконтактних платежів потрібно завантажити додаток Google Pay на мобільний телефон та додати до нього картку VISA від Forward Bank. Швидко і зручно здійснити покупку можна одним дотиком – потрібно лише піднести розблокований смартфон до платіжного терміналу.
Безпека та захист – головні основи даного сервісу. Сплачуючи мобільним телефоном в магазинах карткою VISA через Google Pay, сервіс не відправляє фактичний номер картки клієнта для оплати. Замість цього використовується номер віртуального рахунку, що забезпечує захист даних справжнього рахунку.
Google Pay підтримується на пристроях Android з функцією NFC та HCE, з Android KitKat 4.4 та більш новими версіями. NFC (Near Field Communication) — технологія обміну даними на відстані до 3-4 см. Її забезпечують чіпи, вбудовані в пластикові картки, мобільні телефони, годинники, браслети, перстні, термінали чи інші пристрої. Технологія не потребує Інтернету чи Wi-Fi.
Станом на 01.02.2020 р. кредитний портфель банку становить 1 984,49 млн грн., кошти фізичних осіб – 1 785,24 млн грн. АТ «БАНК ФОРВАРД» є членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Незалежної асоціації банків України, входить до групи банків з іноземним капіталом, згідно з класифікацією Національного Банку України.
Google Pay став доступним для клієнтів Forward Bank – власників карток МПС VISA International
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас