Suzuki представила семимісний кросовер (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Suzuki представила семимісний кросовер (фото)

Технології&Авто
1999
Компанія Suzuki провела презентацію моделі XL7 – “кросовера з практичністю компактвена”, розробленого для азіатських ринків.
Новинка відзначилася двохоб’ємним кузовом, “всешляховим” пластиковим обвісом і семимісним салоном при дуже скромних габаритах: довжина — 4450 міліметрів, ширина — 1775 міліметрів, висота — 1710 міліметрів.
Конструктивно Suzuki XL7 дуже близький до мікровена Ertiga/XL6, створеного для Індії: всі три моделі комплектуються бензиновим 1,5-літровим 105-сильним «атмосферником» у поєднанні з 5-ступінчастою «механікою» або 4-ступінчастим «автоматом», пропонують безальтернативний передній привід і трирядний салон. Крос-вени відрізняються компонуванням салону: у XL7 і Ertiga конфігурація — 2 + 3 + 2, у XL6 — 2 + 2 + 2 з “капітанськими” кріслами другого ряду.
Suzuki представила семимісний кросовер (фото)
Також для “шістки” передбачена більш багате оздоблення інтер’єру і розширений набір опцій. Позашляховики Suzuki XL7 можна оснастити функцією запуску двигуна з кнопки, клімат-контролем, сенсорним дисплеєм медіасистеми і мультикермом.
У Гамі Suzuki в другій половині 2000-х вже була модель XL7: так японський виробник називав середньорозмірний позашляховик, розроблений спільно з General Motors для північноамериканського ринку, що випускався до 2009 року.
Suzuki представила семимісний кросовер (фото)
Оскільки в Південно-Східній Азії частка компактвенів в загальному обсязі продажів нових моделей досягає 30 відсотків, за межами регіону Suzuki XL7 навряд чи з’явиться. Ціни на “сімку” індонезійське представництво Suzuki оприлюднить в найближчі тижні.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас