Коболєв готує «Нафтогаз» до IPO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коболєв готує «Нафтогаз» до IPO

Фондовий ринок
630
Голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв отримав позитивний відгук від потенційних інвесторів про перспективу розміщення акцій компанії на біржі.
«Минулого тижня провів низку консультацій з інвестиційними банками та потенційними інвесторами про перспективи виводу Групи «Нафтогаз» на IPO та отримав дуже позитивний відгук», – написав він у FACEBOOK.
Коболєв зазначив, що успіх цього процесу залежатиме від здатності продемонструвати клієнтоорієнтованість. Зокрема, створення цінності для кінцевого споживача через зручність (діджиталізація) й управління обсягом споживання (енергоефективність).
«З приємного – команду «Нафтогазу» позитивно сприймає ринок, оскільки ми «виконуємо свої обіцянки та дотримуємося задекларованих цінностей». А такі речі надихають. Сильно», – додав він.
Нагадаємо, ще в 2017 році голова «Нафтогазу» Андрій Коболєв заявляв, що продаж міноритарного пакета акцій компанії (15%), яка може відбутися в 2020 році, дозволить державі отримати $10 млрд доходу, а також зробить незворотними позитивні реформи в компанії.
Зокрема, Коболєв пропонує приватизувати держкомпанію, аби закінчити дискусії щодо виплати премій та зарплат у “Нафтогазі”.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас