У 2021 році з'явиться перший електромобіль Dacia (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2021 році з'явиться перший електромобіль Dacia (фото)

Світ
6118
Dacia, бюджетний бренд, який належить Renault, планує в 2021 році почати продавати свій перший електромобіль. Це буде найдешевший електрокар у Європі.
Про те, що Dacia скоро почне продавати в Європі електромобілі, стало відомо зі слайдів, показаних під час конференції Renault, присвяченій підсумкам 2019 року. На слайді ця новинка позначена як «Dacia Urban city car» в категорії електромобілів.
У 2021 році з'явиться перший електромобіль Dacia (фото)
Поки у нас немає інформації про цю новинку. Деякі експерти вважають, що мова йде про перероблений сіті-кар Renault K-ZE, який зараз продається в Китаї. Його трохи допрацюють до європейських стандартів і дадуть йому логотип Dacia. Зокрема, обробка салону буде якіснішою, запропонують більше обладнання.
Renault K-ZE оснащується електромотором потужністю 44 к.с. і 125 Нм крутного моменту, а також літій-іоною батареєю на 26,8 кВт. Запас ходу у нього становить приблизно 150 км. Максимальна швидкість – 105 км/год. Цілком можливо, що у електромобіля Dacia запас ходу буде трохи менший, але покращиться продуктивність.
Електрокар від Dacia повинен стати найдешевшою машиною з електричною силовою установкою в Європі. Скільки конкретно він буде коштувати – поки не відомо.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас