В Єгипті працюють вже 6 нових трамваїв, побудованих в Україні (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Єгипті працюють вже 6 нових трамваїв, побудованих в Україні (фото, відео)

Світ
3009
В Олександрію (Єгипет) поставлено вже 8 трамваїв, виготовлених українською компанією “Татра-Південь” на потужностях в Дніпрі. 6 трамваїв введені в експлуатацію і виконують пасажирські перевезення.
Про це повідомляє портал ЦТС з посиланням на інформацію “Татра-Південь” і єгипетських ЗМІ.
Зокрема, в компанії поінформували, що в кінці січня губернатор Олександрії провів огляд партії з 7 вагонів, поставлених з України.
А, як уточнюється в єгипетській пресі, 30 січня губернатор Олександрії Мохамед Шаріф взяв участь у церемонії введення в експлуатацію 4 трамваїв “Татра-Південь”. При цьому чиновник навіть проїхався в одному з трамваїв.
В Єгипті працюють вже 6 нових трамваїв, побудованих в Україні (фото, відео)
Повідомляється, що станом на кінець минулого місяця в Єгипет було доставлено всього 8 українських трамваїв. Крім згаданих 4 трамваїв, одна з машин перебувала в порту, одна – на етапі складання перед введенням в експлуатацію. Ще два трамваї приступили до роботи на маршрутах в Олександрії влітку минулого року.
Нагадаємо, на початку 2017 року “Татра-Південь” виграла тендер на постачання в Олександрію 15 зчленованих трамваїв. Вагони для Єгипту – високопідлогові і мають довжину 22 м. Те, що вагони високопідлогові, спочатку було вимогою замовника, що обумовлено кліматичними умовами в Олександрії і технічними параметрами трамвайної системи цього єгипетського міста.
Відправка в Єгипет першого трамвая, виробленого в Дніпрі, відбулася на початку 2019 року.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас