Кому в Києві складно знайти роботу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кому в Києві складно знайти роботу

Особисті фінанси
5575
Станом на початок лютого цього року у столичній службі зайнятості майже 89% безробітних на обліку – професійні фахівці. Найбільші труднощі з працевлаштуванням відчувають топ-менеджери та адміністративні службовці.
Про це УНН повідомили у Київському міському центрі зайнятості у відповідь на запит.
“На початок лютого на обліку в столичній службі зайнятості майже 89% безробітних – професійні фахівці, разом з цим серед вакансій, які отримані від роботодавців, лише 34% – для відповідної категорії”, – йдеться у повідомленні.
За інформацією служби зайнятості, у середньому на одну вакансію претендують три професійні фахівці, зокрема, серед тих, хто займав керівні посади – 12 осіб.
“Найбільші труднощі з працевлаштуванням відчувають адміністративні службовці та топ-менеджери – директори та заступники директорів, начальники відділів, головні бухгалтери, спеціалісти державної служби, менеджери з персоналу”, – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, за інформацією Державного центру зайнятості, в Україні за 9 місяців 2019 року кількість зайнятого населення у віці 15-70 років зросла на 219 тисяч осіб і становить 58,3%.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас