Штучний інтелект редагуватиме статті на Wikipedia — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Штучний інтелект редагуватиме статті на Wikipedia

Технології&Авто
340
Одна з причин, чому Wikipedia настільки успішна, полягає в тому, що вона значною мірою спирається на внесок користувачів. Це дозволило платформі рости і наповнюватися всілякими статтями і контентом.
Однак проблема в тому, що іноді деякі статті можуть не оновлюватися останньою інформацією, а це може означати, що іноді користувач може зіткнутися з записами в Wikipedia із застарілим текстом.
Хороша новина полягає в тому, відтоді як дослідники з Массачусетського технологічного інституту розробили ШІ, який зможе автоматично переписувати застарілий текст в записах Wikipedia. Ідея використання ботів для управління статтями з Wikipedia не нова, але в більшості випадків вона спирається на шаблони. Проте, за допомогою AI Массачусетського технологічного інституту, система зможе переписати текст, при цьому буде створюватися відчуття, що над текстом працювала людина.
Один з провідних дослідників проекту Дарш Шах пояснив: “У статтях Wikipedia повсякчас потрібно багато оновлень. Було б корисно автоматично змінювати деякі частини статей, практично без втручання людини. Замість того, щоб сотні людей працювали над модифікацією кожної статті в Wikipedia, знадобиться всього декілька, тому що модель допомагає або робить все сама автоматично. Це дасть значне поліпшення ефективності”.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас