Google Chrome тепер може перевіряти безпеку ваших паролів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google Chrome тепер може перевіряти безпеку ваших паролів

Фондовий ринок
1800
Онлайновий менеджер паролів Google, який можна знайти за адресою passwords.google.com, містить функцію, що дозволяє сканувати паролі на предмет витоків в результаті порушень безпеки. Тепер компанія переносить цей інструмент перевірки паролів в Chrome.
Перевірку пароля раніше було зроблено доступною як розширення для браузера, але, перемістивши її безпосередньо в Chrome, Google буде сподіватися, що її будуть використовувати більше людей, і при необхідності мінятимуть свої паролі. Замість перевірки надійності окремих паролів Password Checker звіряє паролі з базою даних, які були виявлені в результаті витоку безпеки або злому даних.
Такі витоки – простий спосіб для хакерів дізнатися комбінації імен користувачів і паролів, і багато користувачів Інтернету несвідомо використовують паролі, які вже були розкриті. Перевірка пароля ще не розголошена всім користувачам Chrome, але спробувати її вже можна.
Як повідомляє Techdows, інструмент перевірки паролів можна знайти в Canary-збірці Chrome 82. Щоб включити його, вам необхідно відвідати chrome://flags і включити опцію Масова перевірка пароля. Після перезапуску Chrome зайдіть в chrome://settings/passwords або натисніть «Налаштування> Паролі», і ви побачите новий розділ «Перевірка паролів».
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас