Найбільший портовий оператор в світі DP World заходить в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший портовий оператор в світі DP World заходить в Україну

Фондовий ринок
849
Один з найбільших портових операторів світу, DP World, оголосив про намір здобути контроль в контейнерному терміналі ТІС (порт “Південний”, Одеська область).
Про це повідомляє пресслужба ТІС.
Операцію супроводжувала інвестиційна компанія SD Capital. Її суму в компанії не розкривають, але підкреслюють, що це — найбільша інвестиція в інфраструктурі за всю історію незалежності України.
Як відзначають в компанії, серед першочергових планів DP World-впровадити новітні IT-рішення і глобальну експертизу групи, сфокусуватися на розвитку інтермодального сегмента вантажоперевезень і розвитку на власних, вже викуплених ТІС землях індустріального парку за прикладом найбільшої вільної економічної зони Jebel Ali Free Zone.
“DP World у всьому світі надає кращі клієнтоорієнтовані рішення в логістиці. Контейнерному терміналу наше партнерство дасть можливість зосередитися на відточуванні якості послуг, сфокусуватися на інтермодальності та розвитку індустріального парку”, – прокоментував співвласник ТІС, партнер SD Capital Андрій Ставніцер.
Нагадаємо, DP World – один з найбільших портових операторів світу. У 2019 році сумарно обробив 71,2 млн TEU (для порівняння: контейнерообіг всіх українських портів за минулий рік склав трохи більше ніж 1 млн TEU — ред.).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас