Samsung анонсував Galaxy Z Flip (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung анонсував Galaxy Z Flip (фото)

Фондовий ринок
936
Як повідомили порталу Finance.ua на презентації, новий гнучкий смартфон Galaxy Z Flip має сміливий та стильний дизайн і створений для тих, хто прагне проявити себе за допомогою новітніх технологій.
Дизайн. Завдяки використанню першого у своєму роді гнучкого скла на Galaxy Z Flip, здається, не діють закони фізики: він оснащений дисплеєм з діагоналлю 6,7 дюйма і складається у стильний і компактний форм-фактор, що буквально вміщується на долоні. Створений із використанням інноваційного прихованого шарнірного механізму, Galaxy Z Flip надає користувачу нові елегантні способи створення та поширення контенту.
Розмір. Galaxy Z Flip згортається до розміру невеликого гаманця й легко вміщується в сумочку чи кишеню. У згорнутому вигляді це стильний компактний пристрій, що поміщається на долоні. А в розгорнутому – площа екрана збільшується майже вдвічі, демонструючи приголомшливий 6,7-дюймовий дисплей.
Samsung анонсував Galaxy Z Flip (фото)
Galaxy Z Flip
Перший у світі гнучкий дисплей зі скла. Galaxy Z Flip має гнучкий Infinity-O – дисплей, створений із запатентованого Samsung гнучкого надтонкого скла (Ultra Thin Glass, UTG). Завдяки йому дисплей став ще більш тонким, гладким та преміальним як на вигляд, так і на дотик. Дисплей має центральний виріз і з новим співвідношенням сторін 21.9:9 ви зможете ще з більшим задоволенням переглядати улюблений контент.
Механізм складання. В його основі – подвійний шарнірний механізм – невеличкий, але витончений елемент, створений, щоб кожне згортання було плавним та стабільним. Galaxy Z Flip можна розгорнути під різними кутами, як екран ноутбука. У механізмі складання втілена також нова технологія захисту від пилу та бруду, запатентована Samsung. Вона використовує нейлонові волокна, створені методом мікронарізання.
Зробити селфі, не тримаючи телефона в руках. Коли Galaxy Z Flip розгортається, ви можете залишити його розгорнутим фактично під будь-яким кутом та зробити селфі, навіть якщо ви на деякій відстані від свого смартфона. Ви зможете захопити більше світла або побудувати найкращий кадр.
Якщо пристрій покласти на стіл розгорнутим під кутом 90 градусів, дисплей автоматично розділиться на два 4-дюймові екрани з можливістю перегляду різного контенту на кожному з екранів.
Камера. Універсальна та інноваційна камера має розширені функції. Тепер користувачі зможуть зафіксувати ще більше, від групових фотографій з використанням таймера до якісної нічної зйомки.
Смартфон розширює можливості створення контенту для соцмереж: зйомка під будь-яким кутом і без використання спеціальних пристроїв на кшталт триноги. Неповторні нічні Hyperlapse-відео або яскраві знімки при тьмяному освітленні в нічному режимі – технологія надчутливих датчиків дає можливість обійтися без спалаху.
До речі, якщо вам необхідний кредит на новий телефон, але ви бажаєте заощадити свій час – скористайтеся спеціальним сервісом підбору кредитів від Finance.ua. Переходьте за посиланням.

Вибирайте зручний варіант

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас