Розкладачка Motorola Razr отримає золотий колір (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розкладачка Motorola Razr отримає золотий колір (фото)

Фондовий ринок
937
Motorola підтвердила, що розкладачка Razr матиме другий варіант кольору – золотий. Смартфон в такій гамі з’явиться цієї весни. Раніше в Мережу вже просочилася інформація про новий колір для Razr.
Зараз розкладачка доступна тільки в чорному кольорі, а нові поставки будуть доступні до 3 березня. Motorola не сказала, скільки буде коштувати золота версія, але навряд чи вона буде коштувати дорожче від чорного варіанту.
Розкладачка Motorola Razr отримає золотий колір (фото)
Імовірно, золота модель буде мати ті самі характеристики, що і стандартний “Noir Black“ Razr, який включає в себе процесор середнього класу Snapdragon 710. Motorola розповідає, що 6,2-дюймова складана пластикова OLED-панель телефону схильна до появи “нерівностей”.
Розкладачка Motorola Razr отримає золотий колір (фото)
Motorola Razr
Однак компанія відкинула побоювання щодо її довговічності. Початкові огляди Razr були налаштовані негативно через проблеми з екраном і погану продуктивність камери. Можливо, Motorola оголошує про новий колір, щоб трохи компенсувати ці погані відгуки. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ремонт гнучкого Motorola Razr обійдеться дешевше за ремонт Galaxy Fold.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас