Інсайдери назвали вартість нового iPhone (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інсайдери назвали вартість нового iPhone (фото)

Фондовий ринок
8476
Кілька аналітиків вже передбачали, що Apple оголосить про новий iPhone вартістю менше ніж $500, який можна назвати або iPhone SE 2, або iPhone 9. Джерела Fastcompany, знайомі з ланцюжком поставок iPhone, заявляють, що виробництво запчастин для нового телефону вже набирає обертів.
Одне джерело вважає, що новий телефон, швидше за все, буде продаватися за 399 доларів, приблизно стільки ж, скільки перший iPhone SE. Аналітики кажуть, що Apple потребує дешевшого пристрою, щоб мати більше шансів конкурувати на індійському ринку, який величезний, але також звик платити менше ніж 200 доларів за телефони Android. Цей ринок величезний, але дуже конкурентний, і у Apple виникли проблеми з завоюванням і збереженням частки ринку.
Інсайдери назвали вартість нового iPhone (фото)
Fastcompany iPhone 9_
У 2016 році Apple випустила iPhone SE за 399 доларів, який продавався досить добре, але потім непомітно припинила випуск пристрою у вересні 2018 року. Компанія зробила ще один крок на цьому ринку, випустивши iPhone XR 2018 року (749 доларів США) і iPhone 11 2019 року (699 доларів США). Обидва ці телефони коштують значно дорожче, ніж SE, і, хоча вони пропонують швидкі процесори, вони не мають тієї ж якості відображення, що і більш дорогі iPhone.
Інсайдери назвали вартість нового iPhone (фото)
Fastcompany iPhone 9
Очікується, що новий недорогий телефон буде використовувати аналогічний, скорочений підхід. Швидше за все, він буде покладатися на компоненти, які Apple використовувала роками, наприклад, на сканер відбитків пальців, вбудований в фізичну кнопку «Додому».
Новий телефон, ймовірно, не буде використовувати технологію розпізнавання обличчя FaceID, яка включає в себе відносно дорогий лазерний чіп і сенсор. Apple зможе скоротити витрати за рахунок повторного використання дизайну телефону, можливо, запозиченого у iPhone 8. Очікується, що новий телефон матиме 4,9-дюймовий дисплей.
Основна ідея SE 2/iPhone 9 полягає не в тому, щоб привабити споживачів преміум-функціями, а в тому, щоб втягнути їх в екосистему Apple. Apple стверджує, що вже має більше мільярда iOS-пристроїв, і в компанії заявляють, що планують продати 200 мільйонів iPhone в цьому році.
До речі, якщо вам необхідний кредит на новий телефон, але ви бажаєте заощадити свій час – скористайтеся спеціальним сервісом підбору кредитів від Finance.ua. Переходьте за посиланням.

Обирайте зручний варіант

За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас