Air Serbia відкриє рейси зі Львова до Белграда — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Air Serbia відкриє рейси зі Львова до Белграда

Особисті фінанси
236
Сербська авіакомпанія Air Serbia має намір у червні відкрити рейс Львів-Белград.
Про це повідомляється на сайті авіакомпанії.
“Air Serbia вступає в 2020 з шістьма новими маршрутами в Європі і на Близькому Сході. Починаючи з червня, авіакомпанія встановить маршрути зі столиці Сербії в Женеву, Амман, Ростов-на-Дону, Флоренцію, Львів і Кишинів”, – йдеться в повідомленні.
Крім того, Air Serbia збільшить частоту польотів з Сербії на існуючих маршрутах, таких як Прага, Загреб, Тирана, Скоп’є, Бухарест, Любляна, Дубровник, Тіват і Ларнака.
Ціна квитка:
  • мінімальна ціна авіаквитків на прямі рейси Львів-Белград становить $178 в обидві сторони з урахуванням перевезення тільки ручної поклажі.
Розклад польотів:
  • Белград-Львів Air Serbia. Виліт: 00:30, приліт: 03:25 (понеділок, середа, п’ятниця, субота);
  • Львів-Белград Air Serbia. Виліт: 04:40, приліт: 05:30 (понеділок, середа, субота). Виліт: 04:25, приліт: 05:15 (п’ятниця).

Найкращі кредитні картки для мандрівників

Попередній розклад передбачає виліт рейсу Белград-Львів під час вечірнього розльоту і повернення в Сербію назад вранці перед хвилею розльоту рейсів Air Serbia в міста Європи. На лінії передбачається використання турбогвинтового регіонального літака ATR 72.

Довідка Finance.ua:

  • Зараз Air Serbia літає з Белграда до Києва. У зимовому розкладі 2019/2020 років авіакомпанія виконує два щотижневі рейси до Борисполя.
  • Деякі авіакомпанії, що виконують рейси в Україну, зобов’язують пасажира платити збір, щоб пройти реєстрацію в аеропорту або перевипустити посадочні талони за найдешевшими тарифами економа-класу. Для Air Serbia це €10 – для пасажирів економ-класу Economy Light; безкоштовно – для всіх інших.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас