Ділова соцмережа LinkedIn змінює гендиректора — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ділова соцмережа LinkedIn змінює гендиректора

Фондовий ринок
346
Генеральний директор LinkedIn Джефф Вайнер (Jeff Weiner) оголосив про відставку після понад 10 років керівництва професійною соціальною мережею.
Згідно із заявою, опублікованою на офіційному сайті LinkedIn, з 1 червня 2020 року новим гендиректором компанії стане старший віце-президент з розвитку продуктів Райан Росланскі (Ryan Roslansky). Зараз він відповідає за глобальну продуктову стратегію, а після призначення головою буде звітувати особисто перед гендиректором Microsoft Сатьєю Наделлою (Satya Nadella).
“Ці зміни дозволять LinkedIn зберегти концентрацію на реалізації нашого бачення і місії з об’єднання світових фахівців, щоб зробити їх більш продуктивними і успішними”, – йдеться в заяві LinkedIn, зробленій з нагоди зміни генерального директора.
Джефф Вайнер очолив компанію в 2009 році. У 2011 році він вивів її на IPO, а ще через п’ять років LinkedIn була куплена Microsoft за 26,2 млрд доларів. Тоді соцмережа зберегла бренд і залишилася незалежною структурою.
Заразна LinkedIn припадає близько 6% всієї виручки Microsoft, а доходи соцмережі збільшуються швидше, ніж у корпорації в цілому. Наприклад, у жовтні-грудні 2019 року виручка LinkedIn і Microsoft зросла на 24% і 14% відповідно.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас