СГ "ТАС" виплатила понад 380 тис. грн за розбитий Audi А5 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила понад 380 тис. грн за розбитий Audi А5

Особисті фінанси
86
Автомобілісти добре знають: навіть якщо ти ретельно дотримуєшся правил дорожнього руху, завжди уважний та за жодних обставин не перевищуєш швидкість, навіть якщо ти досвідчений водій і провів за кермом чи не пів життя, це не означає, що одного дня ти не станеш учасником ДТП. Насамперед тому, що невідомо, хто опиниться поруч з тобою на дорозі: лихач чи початківець, водій, що нехтує базовими правилами поведінки на дорозі, чи власник несправної машини або просто неуважна людина за кермом?
Власне, саме зустріч з таким учасником дорожнього руху сумно закінчилася для одного зі страхувальників СГ «ТАС», власника позашляховика Audi А5. Інцидент стався в Одесі. Коли водій позашляховика здійснював поворот на перехресті, в автомобіль несподівано врізався інший транспортний засіб – Toyota Highlander. В результаті зіткнення суттєвих пошкоджень зазнали обидва авто. Зокрема, в Audi А5 було пошкоджено крило, капот, бампер, розбито лобове скло, блок-фари, решітку радіатора.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини пригоди, визнала її страховою подією та оперативно виплатила страхувальникові відшкодування в розмірі завданих йому збитків, що склали 380412 грн.
Залишається додати, що автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО».
Нагадаємо, «Правильне КАСКО» – один з найпопулярніших договорів автострахування в продуктовій лінійці СГ «ТАС». Серед переваг договору – покриття максимального переліку страхових ризиків, можливість виплат без надання довідок компетентних органів, якісне сервісне обслуговування та оптимальні строки виплат – до 15 робочих днів за всіма страховими випадками, крім викрадення або знищення авто, в разі яких відшкодування виплачується в строк до 25 робочих днів.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас