Гончарук розповів, ким хоче посилити Кабмін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гончарук розповів, ким хоче посилити Кабмін

Казна та Політика
699
В Україні, крім віце-прем’єра з регіонального розвитку та економічних питань, може з’явитися віце-прем’єр з соціальних питань.
Голова уряду підтвердив, що радиться з представниками Офісу Президента щодо призначень до Кабінету Міністрів.
Гончарук підтвердив, що шукають віце-прем’єра з економічних питань – “і є кілька кандидатів”. Імен він не назвав, але спростував, що цю посаду можуть обійняти Ігор Ніконов, Віктор Пинзеник або Ростислав Шурма.
Він також підтвердив, що сподівається, що Олексій Резніков стане міністром окупованих територій.
“Ми дійсно шукаємо останній місяць людей, які могли б посилити уряд. Таких зустрічей у різних форматах було десяток, може, навіть більше. Є низка напрямків, за якими ми, очевидно, будемо посилюватися”, – сказав він.
Цього тижня парламент підтримав моє подання на Дениса Шмигаля, у нас з’явився віце-прем’єр з регіонального розвитку. Це важливо, тому що цей рік в плані децентралізації є вирішальним, ми повинні завершити створення стійких громад, а це дуже важливий адміністративний процес.
Тут потрібен сильний менеджер, який буде фокусуватися саме на цьому.
Другий напрямок, за яким ми точно будемо посилюватися, – це економічний блок з фокусом на інвестиції, тому що ми віримо в це. Стратегія уряду полягає в тому, щоб збільшити інвестиції…
Тут залишилося недовго, я думаю, що в найближчі тижні ми представимо людину, яка зможе посилити такий інвестиційний блок уряду…
Є кілька ідей, яким чином посилити соціальний блок. Можливо, у нас з’явиться віце-прем’єр у цьому напрямку. Але про це говорити зарано, ми ще дискутуємо”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас