Вартість реконструкції Шулявського моста знову зросте — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість реконструкції Шулявського моста знову зросте

Казна та Політика
1612
До експертизи передано проєкт коригування кошторису реконструкції Шулявського шляхопроводу, згідно з яким підвищиться загальна вартість будівельних робіт.
Про це розповів перший заступник Київського міського голови Микола Поворозник в інтерв’ю.
За даними Економічної правди, загальна вартість мосту може зрости до 1,726 млрд грн. Поворозник не підтвердив, але і не спростував цю цифру.
“Новий проєкт коригування кошторису знаходиться в “Укрдержбудекспертизі”. Нова вартість буде понад 1,05 млрд грн, але поки що невідома точна сума. Вийде проєкт експертизи – побачимо”, – заявив Поворозник.
Тендер на реконструкцію шляхопроводу виграла компанія “Північно-Український Будівельний альянс”, запропонувавши 598,5 млн грн. В результаті укладення додаткових угод вартість реконструкції зросла до 814,5 млн грн.
Віталій Кличко 7 жовтня 2019 року своїм розпорядженням перезатвердив проєкт реконструкції та збільшив кошторисну вартість робіт до 1,05 млрд грн.
За словами Поворозника, станом на 1 січня 2020 року загальні витрати на реконструкцію розв’язки досягли 856 млн грн. Відкрита в грудні естакада для проїзду автомобілів між вулицями Гетьмана і Довженка – це незавершена перша черга реконструкції Шулявського шляхопроводу.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас