Apple придумала, де можна розмітити Touch ID в Apple Watch (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple придумала, де можна розмітити Touch ID в Apple Watch (фото)

Технології&Авто
689
Компанія Apple отримала в бюро з патентів і тоогових марок США (United States Patent and Trademark Office, USPTO) патент на новий дизайн розумного годинника Apple Watch.
Патент описує нову для Apple Watch функцію – сканер відбитків пальців. Apple придумала, де можна розмітити Touch ID в такому компактному корпусі – в коліщатко Digital Crown.
Зазначимо, що Apple почала оформляти патент ще в листопаді 2018 року, а публікація його відбулася тільки зараз. У 2017 році було видано схожий патент на Touch ID в кнопці включення iPhone.
Apple придумала, де можна розмітити Touch ID в Apple Watch (фото)
Судячи з усього, Apple не готова поки відмовитися від технології Touch ID остаточно. Якщо в нових iPhone останніх років використовується безрамковий дизайн без домашньої кнопки і Face ID, то в довгоочікуваному недорогому iPhone домашня кнопка з Touch ID повинна повернутися на своє місце.
Також авторитетний Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), відомий своїми зв’язками в ланцюжку виробничих поставок Apple, передбачив випуск в першій половині 2021 року iPhone зі сканером відбитків пальців Touch ID, вбудованим в бічну кнопку включення.
Apple придумала, де можна розмітити Touch ID в Apple Watch (фото)
На хвилі галасу навколо спалаху коронавірусу китайські користувачі виявилися змушені переосмислити свої вимоги до смартфонів – функція Face ID у iPhone і її аналоги у смартфонів Android виявляються абсолютно непотрібними і навіть небезпечними в умовах, коли населення поголовно носить маски, щоб уберегтися від зараження.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас