Приватизація "Укрспирту": коли почнеться процедура — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватизація "Укрспирту": коли почнеться процедура

Казна та Політика
348
Президент України Володимир Зеленський очікує, що Кабінет міністрів протягом двох місяців прийме всі необхідні для реформування спиртової галузі підзаконні акти і розпочне підготовку “Укрспирту” до приватизації.
Про це повідомляє сайт глави держави.
На нараді з представниками Кабінету міністрів і Верховної Ради Зеленський акцентував увагу на важливості запровадження електронної акцизної марки, імплементації закону “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту”, а також на лібералізації ринку.
Крім того, президент зазначив, що правоохоронні органи разом з урядом і Офісом президента повинні активізувати боротьбу з нелегальним обігом спирту.
Міністр фінансів Оксана Маркарова зазначила, що вже запущено сервіс перевірки акцизних марок. “З 14 лютого цей сервіс запрацює в режимі сканування по телефону. До 1 березня електронну марку в тестовому режимі буде запущено повністю. І після того як ми в тестовому режимі його вивчимо і опрацюємо протягом місяця, ми завершимо законопроект, який запровадиме не в тестовому режимі, а повноцінно”, – зауважила вона.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас