Hyundai зупиняє виробництво в Південній Кореї через коронавірус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai зупиняє виробництво в Південній Кореї через коронавірус

Фондовий ринок
631
Найбільший автовиробник Hyundai оголосив, що цього тижня змушений буде зупинити виробництво на заводах в Південній Кореї через спалах коронавірусу.
Про це повідомляє Deutsche Welle.
Як зазначається, причиною такого рішення стала відсутність певних комплектуючих, які компанія зазвичай отримувала з Китаю. Аналітики прогнозують, що зі схожими проблемами зіткнуться багато підприємств.
У Hyundai Motor відзначили, що зупинять все виробництво в Південній Кореї до кінця тижня, конкретна дата може варіюватися. Заводам компанії не вистачає необхідних для виробництва кабельних джгутів, які надходили з Китаю.
Компанія розглядає різні варіанти, як мінімізувати порушення виробничого процесу. Зокрема, ведеться пошук альтернативних постачальників у інших регіонах”. Якщо це вдасться зробити, то виробництво можуть відновити вже наступного тижня.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше американська корпорація Apple припинила здійснювати роздрібні продажі своєї продукції на території Китаю через поширення нового коронавірусу. Цей захід буде діяти до 10 лютого. Зокрема, компанія закриває всі свої корпоративні офіси, магазини і контактні центри на материковому Китаї.
  • Також компанія Google тимчасово закриває всі свої офіси в Китаї, Гонконгу та Тайвані через коронавірус. Співробітникам компанії порекомендували виїхати з країни і працювати віддалено як мінімум два тижні.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас