Samsung запатентувала новий гаджет з гнучким дисплеєм (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запатентувала новий гаджет з гнучким дисплеєм (фото)

Технології&Авто
861
Компанія Samsung, очевидно, працює над новим динаміком, який також має унікальний розкладний дисплей. Південнокорейський технологічний гігант запатентував зразки для унікального динаміка в корейському відомстві інтелектуальної власності.
Згідно з патентом, можна побачити схеми динаміків Samsung. Гаджет має гнучкий дисплей, який може покривати всю поверхню динаміка циліндричної форми, за винятком низькочастотного динаміка зверху. Дисплей також можна розгорнути і використовувати під кутом 180 градусів. Іншими словами, його можна розгорнути і випрямити, можливо, для кращого перегляду.
Samsung запатентувала новий гаджет з гнучким дисплеєм (фото)
Дисплей, що згортається, підтримується ззаду за допомогою шарнірного механізму, хоча неясно, чи є метод розгортання механізованим і автоматизованим або вимагає введення даних користувачем. На жаль, більш дрібні деталі щодо динаміка, такі як його характеристики і роздільна здатність дисплея, не були детально описані в патенті. Але, можливо, це буде “розумний” динамік з голосовим асистентом Samsung Bixby.
Поки що у Samsung ще не було комерційно доступних інтелектуальних колонок. Її Galaxy Home вже відкладається на два роки, але очікується, що Galaxy Home Mini з’явиться після події Unpacked, 12 лютого 2020 року. Хоча патент може означати, що Samsung може почати випуск продукту з цим конкретним дизайном, компанії ще належить підтвердити свій розвиток або, можливо, запуск у майбутньому.
Samsung запатентувала новий гаджет з гнучким дисплеєм (фото)
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас