Hyundai показав нову Creta (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai показав нову Creta (фото, відео)

Технології&Авто
1936
Компанія Hyundai опублікувала відеотизер і зображення кросовера Creta нового покоління, призначеного для індійського ринку. Модель дебютує на автосалоні в Нью-Делі 6 лютого.
Зовні індійський кросовер майже повністю повторює риси версії для китайського ринку, яку показали ще минулого року. Екстер’єр натхненний лініями повнорозмірного флагманського позашляховика Palisade.
Оптика буде триярусною: зверху вузькі смужки денних ходових вогнів, нижче основні фари і в самому низу протитуманні фари. Задні ліхтарі теж стануть “двоповерховими”, а між ними вздовж багажних дверей пустять вузьку смугу стоп-сигналу.
Hyundai показав нову Creta (фото, відео)
Іншою буде решітка радіатора: у китайської Creta вона виконана у вигляді герметичних стільників незвичайної форми, індійська ж версія отримає більш просту деталь в клітинку, також на ескізі у кросовера інші диски. Інтер’єр поки що тримають в секреті, але особливих радикальних змін чекати не варто — швидше за все, кросовер отримає салон в дусі китайського ix25 з вертикальним дисплеєм мультимедійної системи і цифровою панеллю приладів.
Габарити теж поки що не розголошують, але китайська версія, в свою чергу, трохи додала в розмірах: довжина автомобіля тепер становить 4300 міліметрів (+30 міліметрів), ширина — 1790 міліметрів (+10 міліметрів), висота — 1635 міліметрів (+8 міліметрів), а колісна база — 2610 міліметрів (+20 міліметрів).
Hyundai показав нову Creta (фото, відео)
У Китаї Creta поки що можна купити тільки з одним двигуном: 1,5-літровим «атмосферником» потужністю 115 кінських сил. Працює він в парі з варіатором. Привід у кросовера може бути як передній, так і повний. У гамі для індійської версії можуть з’явитися ще два мотори, які встановлюють на Kia Seltos для місцевого ринку: бензинова «турбочетвірка» об’ємом 1,4 літра і віддачею 140 сил, а також 1,5-літровий дизель потужністю 115 сил.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас