WhatsApp припиняє працювати на мільйонах пристроїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WhatsApp припиняє працювати на мільйонах пристроїв

Технології&Авто
3147
Месенджер WhatsApp більше не підтримується на безлічі телефонів зі старими операційними системами.
Власники смартфонів на Android версії 2.3.7 або більш ранньої версії і iOS 8 або більш ранньої версії позбулися можливості користуватися месенджером з 1 лютого.
Тепер WhatsApp підтримує тільки iPhone під управлінням iOS 9 або пізнішої версії, Android-смартфони під управлінням версії 4.0.3 або пізнішої, а також деякі телефони з підтримкою KaiOS 2.5.1 або пізнішої версії.
Згідно з інформаційною панеллю Google, яка востаннє оновлювалася в травні 2019 року, 0,3% з 2,5 млрд (тобто близько 75 млн) власників Android-пристроїв в світі все ще використовували Gingerbread 2.3.7 або більш ранню версію. Apple не розкриває, скільки власників iPhone досі не оновили свої пристрої з iOS 8.
Відносно просте рішення для вразливих пристроїв Android і власників iPhone полягає в оновленні до останньої версії відповідних мобільних операційних систем. Це не тільки повторно увімкне WhatsApp, але також забезпечить необхідні оновлення безпеки.
На жаль, для людей, які володіють дуже старими пристроями Android і iPhone, оновлення операційної системи не підійде. Наприклад, iPhone 4s не сумісний з версіями ОС, які вийшли пізніше iOS 7. У таких людей немає іншого вибору, окрім як купити більш сучасний смартфон, щоб продовжувати використовувати WhatsApp.
За даними Sensor Intelligence Data Digest від Store Tower, WhatsApp був найбільш завантажуваним додатком в 2019 році з більш ніж 850 млн завантажень, випередивши TikTok з більш ніж 700 млн завантажень.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас