США запровадили санкції проти російської компанії, чиї поїзди їздять до Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США запровадили санкції проти російської компанії, чиї поїзди їздять до Криму

Світ
764
США включили до санкційного списку сім “чиновників” анексованого Росією Криму і компанію, що забезпечує залізничне сполучення між агресором і окупованим півостровом.
Деталі: Санкції запроваджено проти 7 представників окупаційної адміністрації Криму – так званих “прем’єр-міністра”, “голови законодавчих зборів”, “учасниці Ради Федерації РФ від Севастополя”, “в.о. голови Севастополя” і трьох членів “Севастопольського виборчкому”.
Під санкціями також опинився Олександр Ганов і його компанія “Гранд Сервіс Експрес”, яка забезпечує залізничне сполучення Криму з Росією.
Власність зазначених осіб і організацій, якщо вона знаходиться в США або під контролем американських громадян, буде передана в управління з контролю за іноземними активами.
Пряма мова міністра фінансів США Стівена Мнучіна: “Скоординовані США, ЄС і Канадою, (санкції – ред.) обмежують можливості цих незаконних посадових осіб проводити Міжнародний бізнес і підкреслює могутність трансатлантичного союзу у протидії тривалій російській агресії”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас