Alibaba запатентовала новый дизайн складаного смартфона (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Alibaba запатентовала новый дизайн складаного смартфона (фото)

Технології&Авто
832
Компанія Alibaba, яка володіє платформою електронної комерції Aliexpress, схоже, збирається вийти на ринок смартфонів.
Китайський гігант розробив новий дизайн для складаного смартфона, а також подав заявку на патент.
Складаний смартфон від Alibaba отримає дизайн розкладачки, і на відміну від складаних смартфонів від Samsung і Motorola, цей гаджет від Alibaba можна скласти двічі.
Крім того, смартфон від Alibaba також має додатковий дисплей у верхній частині задньої панелі, який займає близько третини загальної площі. Однак, на відміну від переднього екрану, панель дисплея на задньому боці не є гнучкою. Коли телефон складений, задній екран буде використовуватися як передній дисплей.
Оскільки складаний екран знаходиться всередині, він залишається добре захищеним, а коли телефон складений, додатковий екран на задній панелі можна використовувати для дзвінків і повідомлень. Праворуч розміщено дві фізичні кнопки, які будуть служити як перемикач ВКЛ / ВИКЛ і для управління гучністю.
Розробка Alibaba досить цікава, навіть з урахуванням того, що гігант електронної комерції не виробляє власні гаджети. Навіть якщо телефон не дебютує на ринку під брендом Alibaba, компанія може перепродати або ліцензувати патент іншим виробникам смартфонів.
Alibaba запатентовала новый дизайн складаного смартфона (фото)
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас