Atari створить готель для геймерів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Atari створить готель для геймерів (фото)

Фондовий ринок
569
Atari, піонер в аркадних іграх і консолях для домашніх відеоігор, планує створити вісім готелів для геймерів. Оголошення про співпрацю з американським забудовником True North Studio і GSD Group було зроблено в понеділок.
Будівництво почнеться цьогоріч у Феніксі, штат Арізона, а інші готелі очікуються в Остіні, Чикаго, Денвері, Лас-Вегасі, Сан-Франциско, Сан-Хосе і Сіетлі. План полягає в тому, щоб в цих готелях були ігрові майданчики з іграми VR (віртуальна реальність) і AR (доповнена реальність), а в деяких місцях також будуть кіберспортивні студії для проведення відповідних заходів. Atari поділилася новиною про те, що в їхніх готелях будуть зали для нарад, приміщення для коворкінгу, ресторани, бари, пекарні, кінотеатр і тренажерний зал. Atari буде отримувати п’ять відсотків доходу від готелю, як тільки він буде запущений, і вже отримав 600 000 доларів за підписання угоди.
Atari створить готель для геймерів (фото)
Готель Phoenix, перший з Atari, буде розташований поруч з кампусом Стіва Возняка в Університеті Woz U University в Арізоні, який також пов’язаний з GSD Group, що базується в Арізоні. Генеральний директор Atari Фред Чеснай заявив: “разом ми створимо простір, який буде набагато більший, ніж просто місце для проживання”.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас