OnePlus поліпшить роботу камер у своїх смартфонах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OnePlus поліпшить роботу камер у своїх смартфонах

Фондовий ринок
562
Минулого місяця OnePlus провела захід Open Ears Forum в Нью-Йорку, під час якого вислуховувала проблеми клієнтів і можливі варіанти їх вирішення. А нещодавно компанія запланувала низку змін і нововведень, ґрунтуючись на отриманих відгуках. А основному вони пов’язані з роботою камери, а точніше, з можливостями запису відео.
Компанія каже, що її основним пріоритетом є покращення експозиції, кольору і узгодженості балансу білого в усіх її камерах. Також відзначалися поліпшення, пов’язані з роботою автофокусу і передачею тону шкіри. Що стосується автофокусу, то OnePlus заявила, що не може відтворити проблеми, про які говорили учасники Open Ears Forum. Втім, компанія все ж планує оновлення програмного і апаратного забезпечення для вирішення цієї проблеми цьогоріч.
Іншою проблемою, з якою доведеться мати справу, була різкість зображення. Поки що компанія тільки говорить про те, що розглядає її і намагається знайти баланс між різкістю і шумами в кадрі.
Ще користувачі говорили, що вони хочуть мати можливість стабілізувати відео при зйомці в роздільній здатності 4K. У відповідь на це OnePlus каже, що тут є апаратні обмеження, але в прийдешніх пристроях цей аспект допрацюють. Ще нарікання користувачів викликала робота функції HDR. Компанія обмежилася лише заявою про те, що працює над цим питанням.
Ще були скарги на проблему мерехтливого світла (компанія працює над поліпшенням) і недостатню плавність панорамування (компанія не змогла її відтворити, але спробує поліпшити роботу цієї функції в поточному році).
Фактично, користувачі говорили, що вони хочуть мати більш швидку камеру, і OnePlus заявила, що це головний пріоритет. Ще одне побажання – зробити можливість вести зйомку з одними параметрами (роздільна здатність і частота кадрів), незалежно від використовуваного модуля камери. Але це апаратна проблема, яку не так-то просто вирішити силами виробника смартфонів. Вона більше в компетенції розробників і виробників мобільних процесорів.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас