У Rozetka назвали обсяг підробок у продажу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Rozetka назвали обсяг підробок у продажу

Фондовий ринок
3747
На Rozetka, найбільшому в Україні маркетплейсі, іноді трапляються підробки, повідомили в компанії.
“Частка продажів підроблених товарів на нашій платформі несуттєва – менше 1% від усіх замовлень”, – відповіли в Rozetka на запит UBR.ua.
У компанії пояснили, що з усіх популярних українських інтернет-дошок оголошень або маркетплейсів продавцю складніше почати працювати саме на Rozetka.
Для реєстрації на інших ресурсах продавцю достатньо контактного e-mail і/або номера телефону. Це може зробити кожен бажаючий і повністю анонімно, зазначили в інтернет-магазині.
Інші платформи мають низький поріг вимог до якості контенту та документації. “Отже, будь-який бажаючий може зареєструватися і почати продавати підроблені товари буквально за одну годину. Шахраю навіть не обов’язково бути суб’єктом підприємницької діяльності”, – розповіли в Rozetka.
У компанії підкреслили, що процедура реєстрації – закрита, тому “будь-який бажаючий може просто так почати продавати на маркетплейсі Rozetka”. У разі, коли продавцем товару виступає сам онлайн-майданчик, то “ймовірність придбання підробки практично виключена”. Всі постачальники компанії проходять ретельну перевірку, відзначили в Rozetka.
За даними компанії, на її платформі представлені понад 10 тис. сторонніх продавців і мільйони товарів від них.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас