Працівники заводу Коломойського перекрили в'їзд до головного офісу Приватбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Працівники заводу Коломойського перекрили в'їзд до головного офісу Приватбанку

Фондовий ринок
9685
Працівники Нікопольського заводу феросплавів (НЗФ), підконтрольного олігарху і ексвласнику Приватбанку Ігорю Коломойському, незаконно перекрили під’їзди до головного офісу банку в Дніпрі, повідомив голова пресслужби фінустанови Олег Серга у Facebook. У банку поліцію вже викликали.
“Вони останніми днями намагаються перекривати коробками рух транспорту. Щоразу поліція приїжджає, вони ці коробки прибирають, а коли правоохоронці їдуть, ставлять їх знову. Вони просто представляють позицію Ігоря Валерійовича [Коломойського] і самі не знають, чого хочуть. Просто ходять. Якщо до Нового року подібних інцидентів не було, то з січня вони починають нагнітати ситуацію”, – повідомив Серга.
Нагадаємо, наприкінці листопада 2019-го аукціонна комісія КП “Міськавтопарк” скасувала результати тендеру на оренду парковки перед головним офісом Приватбанку в Дніпрі. Комісія виявила невідповідність вимогам аукціону в документах переможця тендеру – НЗФ. Саме на цій парковці у вересні співробітники заводу протестували проти мирової угоди заводу з Нацбанком. Вони стверджували, що через угоду їм не виплачують зарплату.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас