Citroen вивела на тести новий кросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citroen вивела на тести новий кросовер

Технології&Авто
1710
У Citroen C4 Cactus не буде другого покоління, але Citroen готує до прем’єри купеподібний кросовер, який стане спадкоємцем цієї моделі.
Судячи зі знімків, у тестованої машини начебто відсутні традиційна радіаторна решітка і патрубок вихлопної системи, тобто, можливо, на тести вивели електрокар.
Нова модель не буде типовим кросовером, позбудеться імені Cactus і так званих AirBumps. Втім, велика частина цих захисних панелей зникла вже в ході рестайлінгу 2017 року, після якого машину стали офіційно позиціонувати як хетчбек.
На фотографіях прототипу не видно вихлопних патрубків, тобто, швидше за все, перед нами – електромобіль. На те саме вказує і наклейка на задньому правому вікні, яка попереджає, що тестовий зразок оснащений літій-іонною батареєю. Тут немає нічого дивного, адже поки безіменний Citroen побудований на подовженій версії платформи CMP, яку PSA і Dongfeng спочатку розробили і під ДВЗ, і під електромотори. Наприклад, на тій же архітектурі базуються повністю електричні Peugeot e-208 і e-2008.
Спадкоємець C4 Cactus повинен дебютувати на європейському ринку до кінця поточного року. Він буде продаватися паралельно з більш компактним Citroen C3 Aircross, який до певної міри також може вважатися не цілком рівноцінною заміною Cactus.
Citroen вивела на тести новий кросовер
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас