Порівняння кращих кредитних карток України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порівняння кращих кредитних карток України

Особисті фінанси
192
Вигідних пропозицій навколо майже «море». Кожен каже, що має найкращі умови, найнижчі ціни та ліпший сервіс – і магазин овочів, і будь-який банк. Більше того, з цього року в Україні офіційно дозволили порівнювати товари та послуги конкурентів, надаючи реальні результати у будь-яких рекламних матеріалах, що має спростити вибір товару чи послуги потенційним клієнтам. Але чим більший вибір, тим тяжче розібратися, що справді вигідно… Ось такий парадокс вибору виходить. Департамент аналітики Юнекс Банку щоквартально порівнює кредитні картки на ринку для створення актуальних умов, тому маємо для Вас свіжий огляд найактуальніших пропозицій.
На що варто звернути увагу при виборі та оформленні кредитної картки
По-перше, якщо Ви обираєте кредитку, то логічно, що в пріоритеті буде сума кредитного ліміту та відсоткова ставка – це сума, що має сплачуватися за використання кредитних коштів після закінчення пільгового періоду.
По-друге, пільговий період дозволяє Вам використовувати кредитні кошти без сплати відсотків. Це дуже зручно, якщо Вам необхідні гроші до зарплати або на будь-які інші потреби, а повернути гроші плануєте у термін від 50 до 100 днів. Тоді Ви не сплачуєте нічого зайвого, на відміну від оформлення швидких кредитів (мікрозайми).
По-третє, зверніть увагу на систему лояльності банків. Зазвичай, це кешбек, тому варто вивчити як він саме повертається: грошима чи бонусами, на витрачені кредитні чи власні кошти, скільки становить максимальна сума повернення.
Кредитні картки здебільшого створені для розрахунків, але на випадок необхідності готівки, ознайомтесь з комісією на зняття у банкоматах. Щоб це не стало для Вас сюрпризом. Сервіс – наше все. Тому непогано, щоб можливо було замовити кредитну картку з доставкою та безкоштовним обслуговуванням.
В якому банку краще замовити кредитну картку
З ким і кого порівнювати? Спеціалісти Юнекс Банку обирають кредитні картки за популярністю, що визначається одним з таких шляхів:
  • кредитки найбільш популярних банків серед українців;
  • кредитки з вигідними умовами, що так і хочеться порівняти;
  • кредитки, що перші у пошуковій видачі
Порівняння кращих кредитних карток України
  • - згідно з даними офіційних сайтах банків станом на 22 січня 2020 року.
Кожен з банків має свої сильні сторони, але надані пропозиції знаходяться в одному діапазоні:
  • найпопулярніший пільговий період становить 62 дні;
  • кредитний ліміт – 100 000 грн;
  • відсоткова ставка коливається від 3 до 4%;
  • комісія на зняття готівка здебільшого близько 4%;
  • безкоштовне обслуговування майже у всіх, а от щодо доставки, то не * * всі банки зазначають її наявність.
1. Хочеш довгий пільговий період – «взяти і забути»?
Стандартне значення грейс-періоду у більшості банків становить 62 дні – це нормальна та стандартна на ринку величина, тож пам’ятайте це, коли шукатимете саме «свою» кредитку. Значно вирвалися вперед Райффайзен Банк Аваль – дають аж 100 днів, але отримати таку картку можна лише з 23 років. Натомість, програють один тиждень у цій категорії ПриватБанк та Таскомбанк (55 днів).
2. Відсоткова ставка – дешевше нікуди?
Насправді, шукати максимально вигідну відсоткову ставку на кредитні кошти – це справа невдячна. Тому що її коливання мінімальне (від 3,1% у Credit Agricole до 4,1% у Райффайзен Банк Аваль), до того ж воно збалансовується за рахунок інших вигідних умов. Наприклад, найвища ставка із зазначених – 4,1% – супроводжується найбільшим пільговим періодом. Середня місячна відсоткова ставка за цим порівнянням становить 3,56%.
3. Більше, ще більше грошей
Скільки грошей можна собі дозволити з кредитною карткою? Найчастіше пропонується сума – 100 000 грн. Мінімум, який ми знайшли, пропонує ПриватБанк – 50 000 грн з довідкою про доходи, а максимум – 250 000 грн від Credit Agricole.
4. Вигоди та бонуси
Усі люблять приємні доповнення, чим найчастіше і стає кешбек. У цій категорії лідером є наш банк, який отримав нагороду за Кращий кешбек у 2019 році – до 25% із змінними актуальними категоріями. Деякі картки зовсім не передбачають жодних винагороджень, але є альтернативні варіанти, як от участь у програмі IQ Energy для власників карток Райффайзен Банк Аваль.
5. Ваша готівка
Взагалі, кредитна картка не призначена для зняття готівки, але бувають різні життєві ситуації, тому з тарифами на зняття грошей у банкоматах краще ознайомитись завчасно. Не дивуйтесь, але ми знайшли лише одного претендента, що дозволяє знімати гроші без комісій – Пумб Банк з карткою «ВСЕМОЖУ». Але, зазначимо, що «змогти все» можна лише з 25 років – це мінімальний вік для оформлення кредитноЇ картки. Найбільший відсоток на зняття готівки має «Велика п’ятірка» від Таскомбанк – залежно від банкомата комісія коливається від 1,5 до 4,9 . Найчастіше ж зустрічаємо такий вибір банків – 4 на зняття готівки.
Найкращу кредитну картку визначити достатньо складно, тому шукайте кращу саме для себе, орієнтуючись на середньостатистичні умови з’ясовані спеціалістами нашого банку:
  • кредитний ліміт – до 100 000 грн;
  • пільговий період – 62 дні;
  • відсоткова ставка – 3,56%;
  • наявність кешбеку – це значна перевага, яка може приносити щомісячний дохід її власнику;
  • комісія на зняття готівки – 4%.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас