Державіаслужба провела позапланову перевірку МАУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державіаслужба провела позапланову перевірку МАУ

Фондовий ринок
459
Державна авіаційна служба України після катастрофи українського пасажирського лайнера в Ірані здійснила перевірку авіакомпанії “Міжнародні Авіалінії України” (МАУ).
“Державіаслужбою проведено в період з 9 по 11 січня поточного року позапланову перевірку ПрАТ “Авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” за наказом Державіаслужби від 08.01.2020 №13”, – повідомили у відомстві.
У Державіаслужбі зазначили, що перевірка проводилася з метою підтримати рівень безпеки польотів і провести профілактику авіаційних подій на авіатранспорті відповідно до норм Повітряного кодексу України.
Також у відомстві додали, що перевірки інших авіакомпаній пройдуть за складеним графіком.
Нагадаємо, вранці 8 січня пасажирський літак МАУ Boeing 737-800 зазнав аварії в Ірані. На борту повітряного судна, що прямувало до Києва, перебували 176 осіб (дев’ять членів екіпажу включно). Загинули всі, хто перебував на борту. Серед загиблих – 11 громадян України. За кілька годин до цього Іран випустив ракети по американських базах в Іраку у відповідь на вбивство генерала Касема Сулеймані. Пізніше Генштаб Збройних сил Ірану визнав, що літак МАУ був збитий іранськими військовими помилково.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас