Huawei Mate 40 Pro отримає вісім камер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei Mate 40 Pro отримає вісім камер

Технології&Авто
1242
Смартфон Huawei Mate 40 Pro може мати в цілому вісім датчиків камери, про що свідчить новий патент, поданий китайською компанією в Німеччині.
Смартфон Huawei Mate 40 Pro, запуск якого очікується не раніше четвертого кварталу 2020 року, може зберегти дизайн, що нагадує модель mate 30 Pro минулого року, але з доданим сенсором камери в круговому розташуванні ззаду. У поєднанні з трьома датчиками спереду, Huawei Mate 40 Pro може мати в цілому вісім датчиків камер.
Єдиний нюанс – в патенті немає згадки про Mate 40 Pro, тому є ймовірність, що це може бути відгалуження Mate 30 Pro під маркою Mate, яке може з’явитися в 2020 році. Або це може бути обмежена серія преміум-версії смартфона Mate 30 Pro, схожого на Porsche Design минулого року.
Пентакамери – цікава пропозиція, оскільки бренди смартфонів продовжують намагатися обігнати один одного з кількістю датчиків і мегапікселів. Компанія Xiaomi вирішила встановити телеоб’єктив, датчик глибини різкості, надширококутний об’єктив і макрооб’єктив разом з основним сенсором 108mp на своїх смартфонах Mi Note 10 і Mi Note 10 Pro.
З іншого боку, HMD Global помістив п’ять 12-мегапіксельних сенсорів на Nokia 9 PureView – два фіксують знімок в кольорі і три – в монохромному. П’ять датчиків знімають одну і ту саму сцену з різною експозицією, а потім об’єднують п’ять знімків в одну фотографію, яка пропонує більше деталей. Буде цікаво подивитися, яку реалізацію планує Huawei для Mate 40 Pro і його п’яти датчиків камери.
Huawei Mate 40 Pro отримає вісім камер
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас