"Воля" змінює тарифи з 1 лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Воля" змінює тарифи з 1 лютого

Особисті фінанси
14746
З 1 лютого 2020 року компанія “Воля” змінює абонентську плату і тарифну лінійку. Зміна тарифів відбудеться в абонентів усієї мережі покриття “Воля” на території України.
Про це йдеться в повідомленні на сайті компанії.
В компанії перегляд тарифів пов’язують з підвищенням українськими медіагрупами цін на власні канали для провайдерів кабельного телебачення більш ніж у 2 рази.
Зміна тарифів:
  • Тариф Інтернет “Воля Turbo” вартість поточного пакету 195 грн на місяць, буде 235 грн на місяць,
  • тариф Інтернет “Інтернет 100” вартість поточного пакету 165 грн на місяць, буде 199 грн на місяць,
  • тариф ТБ Київ: Стартовий вартість поточного пакету 120 грн на місяць, буде 150 грн на місяць.
Тарифи, чинні з 1 лютого 2020 року, можна переглянути за посиланням.
“Попри агресивне підвищення платежів медіагрупами, ми продовжуємо розвивати наші продукти і сервіси, удосконалювати обслуговування, а також інвестувати в кращий світовий контент для задоволення потреб наших абонентів. Тому, в новому 2020 році, кожен абонент може вибрати цікавий по наповненню і вигідний для нього план передплати, а на додачу отримати додаткові переваги в рамках своїх тарифів”, – повідомляють в компанії.
Що також обіцяють абонентам:
  • Абоненти інтерактивних послуг деяких тарифних планів отримають улюблені фільми та передачі різних жанрів у бібліотеках ВОЛЯ Cinema і на власних ексклюзивних каналах ВОЛЯ CINE+. А любителі футболу — додаткову послугу Воля Футбол +.
  • Для абонентів послуги Воля-lifecell, власників пакетів Інтернет всюди (100)+Кіно та Інтернет+Воля TV, пропонують поліпшені умови, а саме поліпшення мобільної складової ─ 1000 хвилин на будь-які мережі, 100 смс, 7Гб інтернет-трафіку.
  • Абоненти деяких пакетів Інтернет+ТБ зможуть насолоджуватися додатковим фільмовим, розважальним і спортивним контентом завдяки збільшенню кількості рейтингових телеканалів, таких як ВОЛЯ CINE+, Eurosport 1/2, Discovery Science, DTX та інші.
До 31.01.2020 р. абоненти можуть безоплатно обрати будь-який інший доступний тарифний план для підключення.
Де це зробити – на Порталі абонента «Мій кабінет» my.volia.com.
Детальніше про зміни в тарифній лінійці можна дізнатися на Порталі абонента, в спільноті «ВОЛЯ Клуб» або в розділі «Прейскуранти» на сайті volia.com.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас