Японці запустять 5G на локаціях Олімпійських ігор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японці запустять 5G на локаціях Олімпійських ігор

Світ
206
Міське керівництво столиці Японії, Токіо, визначило місця проведення майбутніх Олімпійських і Паралімпійських ігор як пріоритетні області для впровадження стандарту зв’язку наступного покоління. 5G-покриття допоможе забезпечити високошвидкісний зв’язок у великому об’ємі. Повномасштабні послуги почнуть діяти в Японії цієї весни.
Як приймаюча сторона Олімпійських і Паралімпійських ігор, столичне керівництво Токіо закликатиме великих операторів мобільного зв’язку встановлювати антени 5G в місцях проведення цих масштабних заходів. Чиновники повідомляють, що планують надавати послуги Wi-Fi в місцях проведення змагань і на так званій “останній милі” між станціями і об’єктами, щоб поліпшити послуги зв’язку 5G.
Міська голова Токіо Юріко Койке заявила в інтерв’ю, яке вона дала наприкінці минулого року, що під час Токійської Олімпіади 1964 року були побудовані надшвидкісні пасажирські експреси Сінкансен і столична швидкісна автомагістраль. Це призвело до високого економічного зростання. На Іграх 2020 року, сказала Юріко Койке, вона хоче просувати послуги 5G у багатьох місцях у Токіо, щоб залишити “шлях радіохвиль” як спадщину розвиненого міста.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас