Україна працює над реформою подвійного громадянства, - Зеленський — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна працює над реформою подвійного громадянства, - Зеленський

Казна та Політика
1367
Президент Володимир Зеленський заявляє, що Україна працює над реформою подвійного громадянства.
Про це він повідомив в інтерв’ю американському виданню Newsweek.
“Ми щасливі, що люди їздять (за кордон) і набираються досвіду, але ми також хочемо, щоби наша діаспора в США могла повернутися, тому ми працюємо над реформою подвійного громадянства”, – сказав він.
На думку Президента, допомогти українцям залишатися в країні або повертатися до неї зможуть нові робочі місця, для створення яких державі необхідні іноземні інвестиції.
“Одна з речей, якими ми пишаємося найбільше – це українці, їх інтелектуальний рівень, але багато з них живуть в інших країнах, включаючи Канаду, Польщу і Німеччину. Якщо вони їдуть через безробіття, нам потрібні інвестори для створення робочих місць, щоб українці залишалися… У інвесторів будь-де у світі завжди є два ключові питання: як мої гроші захищаються і хто буде виконувати роботу? У нас є відповідь на друге питання: в Україні є багато кваліфікованих людей. Але нам необхідно дати рішучу відповідь на перше питання”, – сказав він.
Зеленський підкреслив, що для поліпшення інвестиційного клімату парламент за перші 2,5 місяця прийняв близько 80 законів.
Зокрема він зазначив, що в Україні є великий план приватизації і вона збирається зруйнувати монополії в газовому секторі та спиртовій галузі.
Президент також запевнив, що хоч і прийшов у владу з високим рейтингом, але не проти, щоб він упав, якщо це буде ефект від складних, але правильних рішень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас