Чеський перевізник подав заявку на запуск поїзда в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чеський перевізник подав заявку на запуск поїзда в Україну

Фондовий ринок
1146
Найбільший приватний залізничний перевізник Чехії RegioJet планує цього літа відкрити маршрут між Прагою і станцією Мостиська-2 у Львівській області.
Про це повідомляє видання Rynek kolejowy.
Зазначається, що в кінці 2019 року оператор подав заявку до Адміністрації залізничного транспорту Польщі (UTK) про можливий запуск своїх поїздів по маршруту Прага – Перемишль – Медика (на кордоні з Україною).
Компанія має намір почати пасажирські перевезення з Праги через Пардубіце, Остраву, Богумін (Чехія), Краків, Жешув, Перемишль, Медика (Польща) до станції Мостиська 2, що у Львівській області.
“Ми підтверджуємо, що цей запит було отримано. Зараз він перевіряється з точки зору повноти та відповідності вимогам положень про надання так званого відкритого доступу. Цілком можливо, що перевізника буде викликано для усунення формальних недоліків. Оператор вказав у заявці, що він хотів би виконувати перевезення за маршрутом Мостиська-Прага з 14 червня 2020 року”, – сказав прес-секретар Адміністрації залізничного транспорту Польщі Томаш Франківскі.
У свою чергу в RegioJet обіцяють запропонувати комфортні умови поїздки за ціною, яка буде конкурентоспроможною в порівнянні з автобусними і авіаперевезеннями.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас