Бізнес закликає президента ветувати закон про зміни до Податкового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнес закликає президента ветувати закон про зміни до Податкового кодексу

Казна та Політика
1673
Бізнес-середовище закликає президента ветувати закон 1210, про зміни до Податкового кодексу, який, на їхню думку, підвищує фіскальний тиск на платників податків, погіршує інвестиційний клімат і негативно позначиться на розвитку економіки в цілому.
Про це повідомляє Спілка Українських Підприємців.
“Податкова проблематика вже давно – найболючіше питання для українських підприємців. Однак, замість полегшення умов ведення бізнесу в країні, влада продовжує посилювати податковий тиск. Свідченням цьому – сьогоднішнє прийняття закону №1210 в цілому.
Незважаючи на неодноразові офіційні звернення, зустрічі та заклики всього бізнесу, принципово важливі законодавчі ініціативи в сфері оподаткування виносяться на голосування без урахування істотних зауважень представників бізнес-середовища”, – заявляє СУП.
Підприємці заявляють, що парламент не прислухався до їхніх порад, і запропоновані поправки реалізовані не в повному обсязі.
“І навіть спроби додати в законопроект справді корисні поправки виглядають як напівзаходи. Так, СУП запропонувала механізм додаткового збільшення граничного розміру доходів у залежності від кількості найманих працівників. Однак, в результаті маємо “спрощений варіант” – підвищення лімітів без прив’язки до штату працівників”, – резюмують у співтоваристві.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас