Tesla показала дизайн нового електромобіля (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla показала дизайн нового електромобіля (фото)

Технології&Авто
4834
Компанія Tesla Motors опублікувала дизайн-скетч нової невідомої моделі. За попередніми даними, американці збираються розробити компактний електричний хетчбек, який будуть випускати в Китаї, але при цьому відправлять на глобальний ринок.
Раніше голова “Тесли” Ілон Маск заявив про намір відрити в Китаї новий науково-дослідний центр, де в тому числі буде створена абсолютно нова модель, призначена не тільки для Китаю, але і для інших регіонів.
Минулого року Tesla завершила будівництво на півдні Китаю нового підприємства під назвою «Гігафабрика 3», потужності якого дозволять випускати новий електрохетчбек у великих обсягах. Наразі з конвеєра заводу вже зійшла перша партія Model 3 – найдоступнішого на цю мить автомобіля «Тесли».

Електрокар китайського виробництва коштує 355 800 юанів (50 000 доларів) без урахування субсидій, тоді як імпортовані з США автомобілі обходяться в 439 тис. юанів (62,7 тис. доларів). У найближчі кілька років компанія Tesla запустить в серію компактний кросовер Model Y, а також пікап Cybertruck. Прототип останнього дебютував у листопаді 2019 року. Всього буде доступно три основні модифікації моделі: з одним, двома і трьома електричними двигунами.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас