Милованов розповів про найбільший запропонований хабар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Милованов розповів про найбільший запропонований хабар

Казна та Політика
2768
Сума найбільшого хабаря, який пропонували міністру економіки Тимофію Милованову, сягала $10 мільйонів. За цю суму міністр мав посприяти у призначенні керівника одного з державних підприємств.
Про це розповів міністр розвитку економіки, торгівлі й сільського господарства Тимофій Милованов.
За його словами, на посаді глави міністерства йому неодноразово пропонували хабар, втім, він відмовився від такої пропозиції. Милованов розповів, аби отримати певну керівну посаду, деякі звертаються з проханням, але траплялося, коли навіть погрожували.
“Я сам особисто відмовив десяткам, якщо не сотням таких прохань. Інколи просять м’яко, інколи через друзів, буває, пропонують хабарі (найбільшу цифру, на яку натякали – 10 млн доларів за призначення керівника держпідприємства), інколи погрожують політично, медійно, або навіть фізично”, – розповів міністр.
Крім того, на тлі скандалу із зливом аудіозаписів із наради глави уряду Олексія Гончарука Милованов став на його захист, назвавши його “найкращим прем’єр-міністром за всю історію України”. На думку міністра, ті хто злив ці записи, є корупціонерами, яким не подобається те, що в державі наразі немає квот для політичних призначень.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас