Євросоюз виділить компанії Bolt 50 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євросоюз виділить компанії Bolt 50 млн євро

Фондовий ринок
1033
Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) підписав угоду з естонською транспортною платформою Bolt про фінансування на суму 50 млн євро. Підтримка здійснюватиметься Європейським фондом стратегічних інвестицій (EFSI) – головною опорою програми “Investment Plan for Europe”.
Про це повідомила пресслужба компанії.
Мета фінансування – сприяти створенню продуктів Bolt і проведенню досліджень в тих галузях, де використання технологій може підвищити рівень безпеки, надійності та екологічності сервісу, а також підтримати ефективність діяльності компанії на високому рівні. Кошти будуть використані для розвитку як наявних сервісів, так і нових послуг, таких як каршерінг, байкшерінг і сервіс з доставки продуктів.
“Естонія – лідер серед країн Європи в галузі digital-трансформації. Я пишаюся тим, що Європа за допомогою інвестиційного плану підтримує дослідження і розробки естонської платформи Bolt з метою створення інноваційних і безпечних послуг, які сприятимуть збільшенню мобільності в містах”, — розповів єврокомісар з економіки Паоло Джентілоні.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас