Google Maps допоможе відшукати родичів, які вмерли — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google Maps допоможе відшукати родичів, які вмерли

Фондовий ринок
1445
Google Maps – дуже корисний інструмент для всіх. Він допомагає мандрівникам планувати свої поїздки за різними напрямками, допомагає тим, хто заблукав, знайти дорогу тощо. Він в основному робить те, що карти робили для шукачів пригод в минулі століття: допомагає дістатися туди, де люди хочуть бути.
Тепер Google Maps допомагають людям робити більше, ніж просто ходити по різних локаціях. CNN повідомляє, що в даний час багато хто використовує додаток і сервіс для пошуку зображень своїх близьких, яких більше немає з ними. За повідомленням CNN, це почалося після того, як користувач Twitter Леслі Барраза (@yajairalyb) розмістила коротке відео, яке показує, як вона знайшла зображення свого дідуся, заховане в функції перегляду вулиць Google Maps.
“Мій дідусь помер кілька років тому. Ми не попрощалися з ним. Вчора ми дізналися, що Google Maps знімав його ферму, і, коли ми “пройшли” по них, то в кінці дороги побачили мого дідуся”, – написала дівчина.
Чого Барраза не знала, так це того, що її твіт про те, як Google Street View допоміг їй отримати останній погляд на свого дідуся, може стати початком чогось більшого. Багато користувачів Twitter пишуть, як додаток допоміг їм згадати хороші часи зі своїми близькими, які покинули цей світ.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас