Штучний інтелект визначатиме користувача смартфона за стилем набору тексту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Штучний інтелект визначатиме користувача смартфона за стилем набору тексту

Фондовий ринок
347
Щоразу, використовуючи свій смартфон, ви передаєте свої персональні дані.
Новітня біометрична технологія дозволяє ідентифікувати вас в Інтернеті, всього лише відстежуючи ваші дотики до екрана смартфона або швидкість, з якою ви друкуєте повідомлення. Зараз компанії у Великобританії сподіваються, що така технологія зможе замінити скромний пароль і підвищити безпеку, але це може дорого коштувати.
Veridium пропонує користувачам можливість назавжди забути паролі, відстежуючи використання смартфона, ідентифікацію відбитків пальців і спосіб введення або утримання пристрою.
Однією з вад системи безпеки був баг у соціальній грі розробника Zynga. У грудні з’ясувалося, що понад 170 мільйонів імен користувачів і паролів були вкрадені у компанії. Zynga поскаржився, що подібні кібератаки були «невдалою реальністю для ведення бізнесу» в сучасному світі.
Аналогічним чином компанія «Ринг» з виробництва інтелектуальних камер зіткнулася з тією ж сумною реальністю, коли тисячі дійсних облікових даних були розміщені на хакерських форумах і в даркнеті.
Компанії у Великобританії працюють над новою технологією, яка дозволяє визначати особу за ритмом набору тексту.
Верідіум стверджує, що його поведінкові елементи мають захистити бізнес від подібних витоків. Компанія використовує штучний інтелект, який вивчає, як хтось взаємодіє зі своїм пристроєм. Програмне забезпечення може визначати відхилення в способі використання клавіатури або миші, додаючи додатковий рівень безпеки.
Мільярдер Майкл Спенсер, засновник ICAP профінансував Veridium в червні 2018 року на суму $16,5 млн.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас