Вартість акцій Tesla вперше в історії перевалила за $500 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість акцій Tesla вперше в історії перевалила за $500

Фондовий ринок
857
Американський виробник електромобілів Tesla зараз на підйомі і демонструє небувалі успіхи, що наочно відображається у вартості його цінних паперів.
“Лише кілька тижнів тому курс акцій Tesla оновив історичний максимум, але на цьому зростання цінних паперів не припинилося, і ось зараз був узятий наступний знаменний рубіж – 500 доларів”, – йдеться в повідомленні.
Наголошується, що за підсумками торгів на біржі NASDA, що пройшли 13 січня, вартість акцій Tesla досягла позначки 524,86 долара за штуку. За торгову сесію акції виробника подорожчали на вражаючі 9,77%. Більш того, після закриття основної торгової сесії акції продовжили дорожчати, тому що висока ймовірність взяття позначки 600 доларів, враховуючи нинішній стан справ.
“Зараз ринкова капіталізація Tesla перевищує 94 мільярди доларів, що більше за капіталізацію гігантів автомобільного ринку Ford і General Motors разом узятих”, – підкреслює видання. До речі, зростання курсу акцій Tesla здається ще більш вражаючим, якщо згадати, що в червні 2019 року він встановив антирекорд – 177 доларів.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас