У 2019 році новими клієнтами Укргазбанку стали ще 700 тисяч українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2019 році новими клієнтами Укргазбанку стали ще 700 тисяч українців

Особисті фінанси
47
У 2019 році Укргазбанк продемонстрував потужну динаміку зростання клієнтської бази. Так, клієнтський портфель роздрібного бізнесу Банку збільшився на 700 тисяч українців і загалом минулого року сягнув показника у понад 2 млн клієнтів.
Такі результати є безперечним свідченням високого рівня довіри, що має Укргазбанк серед населення, а також високого рівня сервісу та широкого продуктового ряду.
«Ми пишаємось нашими надбаннями у 2019 році. Збільшення клієнтської бази і вдосконалення обслуговування клієнтів є ключовими серед них. Тож тепер ми з впевненістю можемо сказати – клієнти цінують створені в Укргазбанку умови обслуговування, найкращі продукти й тарифи, індивідуальний підхід у вирішенні будь-яких питань. А Укргазбанк, відповідно, забезпечує українців актуальним банківським сервісом та постійно працює над розширенням переліку переваг, які вони отримують за користування продуктами Банку», – зазначив директор департаменту роздрібного банкінгу Укргазбанку Олег Кляпко.
Окремим стимулом для українців звернутися до Укргазбанку став, зокрема, запущений продукт «KEYcard» – унікальна програма лояльності, яка за розрахунки картками банку в мережі партнерів дозволяє повертати «живі» кошти у вигляді манібеку, а не бонуси чи бали, як це пропонується іншими програмами на ринку. Наразі партнерами Банку вже є понад 150 компаній.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас